SUPERVEDETE

Catalin Botezatu a recunoscut legatura cu Roxana! Ce spune despre Razboinica: „Cu ea am…”

Intre Catalin Botezatu si Roxana a existat o legatura pe vremea cand vedeta a participat la „Burlacul”.  Bote si-a amintit de Razboinica si spune despre ea ca o respecta foarte mult. „A iesit si Roxana, am avut o chestie cu ea. Nu, glumesc, o respect foarte mult. Da, a participat la „Burlacul”. Acum ca a iesit si Roxana, si Giani, si Cazacu, o sa-l sustin pe Draghia”, a spus Catalin Botezatu.

Roxana de la Exatlon este o prezenta placuta in show-ul fenomen difuzat de Kanal D. Aduce puncte frumoase „Razboinicilor”, este cumintica, adesea chiar sfioasa. Ce ascunde insa bruneta? Care ii este marele secret? Am descoperit noi si va spunem azi in premiera!

Ce nu se stie, insa, este ca Roxana de la Exatlon nu se afla la prima experienta intr-un show tv de mare succes! WOWbiz.ro i-a aflat secretul bine pazit!

Sa tot fie vreo 8 ani de cand Catalin Botezatul si-a jucat rolul de Burlac greu de cucerit de catre 10 domnisoare, una si una, intr-un show tv de mare succes la acea vreme. 10 tinere aspirante la inima creatorului de moda au incercat sa isi etaleze toate talentele si sa isi puna cat mai bine in valoare talentele pentru a ajunge la inima lui Bote.

Roxana de la Exatlon a lasat rusinea de-o parte cu Catalin Botezatu

Printre ele, surpriza, si Roxana de la Exatlon. Pe atunci se numea Codreanu si era necasatorita. Bruneta, originara din Ramnicu Valcea, a locuit o perioada in Sibiu, unde a si terminat, in 2008, Facultatea de Educatie Fizica din Sibiu si a facut un master in managementul Politiei, la Universitatea Simion Barnutiu.

La Ramnicu Valcea, Roxana fusese colega de clasa si prietena cu doua dintre jucatoarele de top de la Oltchim, Adina Meirosu si Oana Manea. Printre pasiunile ei, povestea tanara la vremea respectiva in saptamanalul Sibianul, erau fotografiile si masinile puternice.

Cele mai populare

SUPERVIP © 2015

To Top
error: Content is protected !!