FUN

Cea mai ridicola poveste! Femeia s-a maritat cu ea insasi, dar a marturisit ca a calcat stramb si are un amant

O femeie de 37 de ani si-a implinit visul de-a se casatori cu ea insasi in urma cu doi ani. Tocmai acest eveniment a facut-o celebra in intreaga lume, dar recent a facut o serie de marturisiri jenante in fata camerelor de filmat.

Invitata a unei emisiuni matinale, Sophie Tanner a povestit initial cum e viata cu ea insasi. Femeia din Marea Britanie a decis sa marite cu ea insasi in 2015, atunci cand a avut o nunta in adevaratul sens al cuvantului.

Doar ca, femeia nu a mai putut rezista si a rabufnit in direct, spunand ca de cateva luni a calcat stramb si are un amant. Socati de cele auzite, prezentatorii TV au intrebat-o mai multe, dar au ajuns rapid la concluzia ca povestea de dragoste a acestei femei e printre cele mai ridicole de pe planeta.

Chit ca si-a jurat iubire si credinta vesnica propriei persoane, Sophie Tanner a calcat stramb. Amantul ei se numeste Ruari Barrett si nici el nu e un barbat tocmai obisnuit.

Asta deoarece femeia a povestit in direct ca Ruari a practicat pana sa o intalneasca pe ea un stil de viata poligam. Ceea ce inseamna ca barbatul a avut mai multe relatii simultane. Doar ca lucrurile s-au schimbat cand a cunoscut-o pe Sophie.

Cei doi au avut o relatie monogama pret de cinci luni, timp in care femeia din Anglia s-a simtit foarte vinovata. Nici Ruari nu era mai in apele lui, pentru ca ducea dorul stilului de viata care implica relatiile amoroase cu mai mult decat o singura femeie.

Totodata, femeia de aproape 40 de ani a incercat sa dreaga lucrurile cand si-a dat seama cat de ridicol suna absolut tot ceea ce spune in direct. Ea a adaugat ca relatia sa cu ea insasi nu exclude posibilitatea de a avea si alte relatii amoroase cu unul sau mai multi barbati.

Sohie a povestit ca s-a casatorit cu ea insasi pentru a exclude tocmai relatiile toxice pe care le-ar fi putut avea cu altcineva decat propria persoana. Insa, femeia nu pare sa fi gasit nici pana acum reteta succesului in ceea ce priveste povestile de dragoste.

„Mariajul de sine vine la pachet cu iubirea de sine, e plin de momente de compasiune si de grija, fiind la fel de important ca orice relatie romantica. Asta nu inseamna ca voi fi maicuta pentru tot restul vietii sau ca nu pot avea alte relatii amoroase”, a povesitit Sophie Turner.

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Cele mai populare

SUPERVIP © 2015

To Top
error: Content is protected !!