FUN

Femeile s-au lăsat fotografiate înainte, în timp ce aveau, și după orgasm

Fii pregătit să vezi o serie de fotografii care celebrează sexualitatea feminină și gloria orgasmului.

Marcos Alberti este un fotograf care și-a dorit ca aceste subiecte să nu mai fie tabu, așa că s-a parteneriat cu firma de jucării sexuale Smile Makers și a realizat un proiect îndrăzneț.

Seria de fotografii ne prezintă femei din toate colțurile lumii (Singapore, Africa de Sud, China, Thailanda, SUA sau Rusia), în 4 stadii – înainte să aibă orgasm, în timp ce se masturbează, în timp ce au orgasm și imediat după climax.

Se numește „The O Project” și pune foarte mult accentul pe naturalețe. După cum vei observa, mimica femeilor din cadrul proiectului este una relaxată și departe de a fi exagerată, așa cum de multe ori o promovează industria filmelor pentru adulti.

Alberti și-a dorit ca acest proiect să normalizeze masturbarea feminină și să demonstreze cum arată de fapt femeile atunci când ajung în culmea plăcerii.

„Sunt întotdeauna fericit să aleg un subiect tabu și să-l transform într-o ședință foto fun și light. Și mai vreau ca femeile să știe că ceea ce văd la TV sau pe internet legat de subiectul orgasmului, nu este întotdeauna real”, spune Marcos.

Fotografii: Marcos Alberti/masmorrastudio.com

sursa: Noizz.ro

Pe noi ne-au fascinat complet și apreciem mult inițiativa fotografului. Ție cum ți se par?

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Cele mai populare

SUPERVIP © 2015

To Top
error: Content is protected !!