Ce a pățit Magda Catone: „Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”

magda-catone-planul-dumnezeu

Actrița Magda Catone a fost prezentă în cadrul emisiunii „De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3. Aici, vedeta a răspuns la un șir de întrebări primite de la moderatoarea emisiunii care a atins mai multe subiecte de interes.

Ce a pățit Magda Catone

Actrița care a cunoscut suferința în urmă cu câțiva ani, când i-a murit soțul, și-a încercat norocul în politică. Șerban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012, la 62 de ani, din cauza sclerozei amiotrofice. Iniţial, s-a spus că suferea de borelioză, boala provocată de căpușe. Șerban Ionescu și Magda Catone se aflau în proces de divorț la vremea respectivă.

Anul acesta, actrița a candidat la alegerile de pe 27 septembrie 2020 pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2 din partea partidului politic PNL.

„Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

Magda Catone: „Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”

magda-catone-planul-dumnezeu
magda-catone-planul-dumnezeu

Actrița susține că suferința este bună pentru oameni deoarece îi înnobilează. Dacă știi să privești partea plină a paharului, chiar și când îți este greu, vei evolua ca om.

„Ceea ce primim noi de la Dumnezeu, neplăcut, piedicile, etc. este planul lui Dumnezeu şi felul în care reacţionăm noi este o pregătire sau o ocazie în care trebuie să dăm un examen”, a spus actriţa Magda Catone.

Aceasta a oferit și un sfat de preț, învățat de la duhovnic, pentru cei care se simt la pământ. Mai ales pentru cei care cred că nu au o soluție pentru a ieși din belele.

„Mersul este de fapt lipsa echilibrului, o cădere, fiecare pas înseamnă o trecere în dezechilibru şi îl faci pe al doilea pas ca sa te echilibrezi şi tot aşa”, a mai spus Magda Catone.

Magda, mai aproape de Dumnezeu

Actrița pare, în ultimul an, că s-a apropiat din ce în ce mai mult de Dumnezeu. Aceasta susține că, de când face mai mult bine, se simte și mai bine.

„Suntem supuşi la 3 etape: naşterea, botezului care este o a doua naştere şi a trecerii dincolo.() Simt că mi-e bine atunci cand fac bine. Cand lucrurile pe care le caut sunt energii bune, lucruri bune, fapte bune, când dăruim, pentru a primi”, a mai spus Magda Catone în cadrul emisiunii „De-a viata ascunselea” realizată de Florentina Fântânaru.

magda-catone-planul-dumnezeu
magda-catone-planul-dumnezeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.