Cleopatra Stratan, sedinta foto indrazneata, expusa pe Instagram

cleopatrastratan

Cleopatra Stratan își încântă urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii în care apare în costum de baie, în piscină. Cântăreața împlinește în toamna acestui an „vârsta maturității” și s-a transformat într-o tânără extraordinar de frumoasă.

Artista a profitat de zilele însorite din această perioadă și a mers . Cleopatra s-a fotografiat în costum de baie, în timp ce făcea o baie în piscină, iar comunitatea creată pe rețeaua de socializare a admirat-o pe tânără.

”Ce minunată ești”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ce drăguță”, ”ce bine arăți. Sexy în costum de baie la piscină”, au lăudat-o admiratorii pe Cleopatra Stratan.

Despre Cleopatra Stratan s-a auzit în toată lumea. Aceasta devenit cunoscută încă de pe vremea când era doar o copilă și a cucerit publicul cu hit-ul ei, „Ghiță”, care s-a bucurat de mare succes la public. Acum, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este recunoscută la nivel internațional.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan  au povestit despre cum au reacțioant părinții lor când au aflat despre relație.

„Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie”, a declarat Edward Sanda.

„Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a spus Cleopatra Stratan.

Cei doi îndrăgostiți au fost întrebați ce anume le-a plăcut unul la celălalt atunci când s-au văzut prima oară. ”Frumusețea și maturitatea”, a spus Edward, iar Cleopatra a fost cucerită de „felul în care mă privea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.