Elena Băsescu, mamă strictă pentru copiii ei. S-a aflat ce le face când sunt gălăgioși

elena-basescu-copii

Elena Băsescu ține foarte mult ca cei trei copii săi să fie foarte aducați. Ce reguli stricte le pune aceasta și ce le face micuților atunci când sunt neastâmpărați și gălăgioși? Rețeta fiicei fostului președinte al României le-a sărit în ajutor și altor mame care o urmăresc pe EBA pe rețelele de socializare.

elena-basescu-copii
elena-basescu-copii

Elena Băsescu, reguli stricte pentru copii

Elena Băsescu este o mamă singură, motiv pentru care și este mai strică cu cei mici, unde mai pui că toți trei sunt destul de micuți și puși pe șotii. Fiica fostului președinte al României are două fiice și un fiu – Sofia Anais (7 ani), Anastasia (2 ani) și Traian jr. (5 ani și jumătate). Sofia și Traian Jr. sunt rodul iubirii acesteia cu Bogdan Ionescu, iar Mezina e fiica Elenei și a fostului său partener, Cătălin Gheorghe. Aceasta a mărturisit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” că nu i se pare foarte greu să fie mamă singură, mai cu seamă că îi adoră pe cei mici și i-a dorit din toată inima.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus aceasta. De asemenea, a spus că alături de ea sunt bunicii celor trei năzdrăvani, mai cu seamă tatăl ei care este topit după moștenitorii lui. Ulterior, le-a mărturisit tuturor mămicilor interesate care este rețeta ei pentru ca Sofia, Anastasia și Traian să fie mai cuminți decât sunt. Bruneta a mărturisit că se înțelege dintro privire cu ei, mai cu seamă că bunicul lor care nici măcar nu trebuie să fie vocal, ci doar să-i privească mai adânc. „Dacă vrei să crești trei copii, îi crești. Și nu plecați de la premiza că îi dă tata bani. Nu”, mărturisea fostul șef al statului.

elena-basescu-copii
elena-basescu-copii

„Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Nu au făcut ce fac copiii de obicei”

„Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”
Elena Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.