Prințesa Diana l-a umilit pe Charles la 23 de ani de la moartea ei. Ce s-a publicat acum

printesa-diana-umilit-charles

La 23 de ani de la moarte şi 25 de la interviul exploziv „Panorama”, încă se află informaţii despre viaţa celei mai faimoase prinţese din întreaga lume. Abia acum s-a descoperit cum l-a umilit Prinţesa Diana pe Charles!

Interviul Panorama, bombă pentru Familia Regală

Pe 5 noiembrie 1995, Prinţesa Diana filma, fără ştirea nimănui din Palatul Kensington, ceea ce urma să devină interviul secolului. 23 de milioane de telespectatori au urmărit apoi dezvăluirile incredibile făcute de Prinţesa Inimilor jurnalistului Martin Bashir, de la BBC. Aceasta a mărturisit că fusese îndrăgostită de ofițerul James Hewitt, cu care a şi avut o relaţie.

“Da, l-am adorat. Da, eram îndrăgostită de el”.

Tot atunci, Diana a povestit despre infidelitatea soţului său, spunând cu ochii în lacrimi o frază care a rămas celebră. “Am fost trei în această căsătorie, așa că a fost cam aglomerată”. Desigur, făcea referire la relaţia pe care Charles o avea cu Camilla Parker Bowles.

De asemenea, aceasta se îndoia că Charles era potrivit pentru a fi rege, umilindu-l astfel pe fiul Reginei Elisabeta.

“Pentru că îi cunosc personalitatea, aș crede că slujba de top, așa cum o numesc ei, i-ar aduce limitări enorme. Nu știu dacă s-ar putea adapta”.

Pentru cele mai multe dintre persoanele are au vizionat filmul, acesta a fost o greşeală catastrofală. Patrick Jephson, secretarul privat al Prinţesei între 1988 și 1996, a vorbit despre eveniment ca o “exploatare” a Dianei.

printesa-diana-umilit-charles
printesa-diana-umilit-charles

“Când a ieșit Panorama, o parte din reacția mea viscerală a fost indignarea că cineva a avut tupeul să o exploateze pe prințesă în acest fel. Dacă ați cunoaște-o așa cum am făcut-o, v-ați da seama că ce a făcut-o să acționeze așa a fost o combinație de seducție și trădare. Panorama i-a distrus relația cu cu restul Familiei Regale și a privat-o, în mod fatal, de protecția instituției regale”, a spus acesta.

Cum l-a umilit Prinţesa Diana pe Prinţul Charles

La aproape 25 de ani de la aniversarea interviului, va fi lansat un documentar, pe Channel 4, care vorbeşte despre modul în care celebrul jurnalist Bashir a obţinut interviul, dar şi toate momentele tăiate la montaj. De-a lungul timpului, s-a zvonit că multe dintre remarcile făcute de Diana despre ceilalţi membri ai Familiei Regale au fost ignorate şi nu au ajuns în filmul final. Mai mult, peste 20 de minute din interviu ar fi dispărut complet.

printesa-diana-umilit-charles
printesa-diana-umilit-charles

În documentarul lansat, dezvăluirile despre “cea mai faimoasă femeie a tuturor timpurilor” continuă. Max Hastings, editorul celebrei publicaţii Daily Telegraph, vorbeşte despre întâlnirea pe care a avut-o în urmă cu 25 de ani cu Prinţesa Inimilor. Preţ de câteva ore, aceasta a vorbit sincer şi deschis despre mariajul ratat cu Charles, dar şi despre faptul că William merită să fie următorul Rege al Marii Britanii.

“Am fost impresionat de faptul că a dorit să vorbească cu mine. Am petrecut câteva ore splendide alături de Prinţesă. Un lucru care m-a frapat a fost faptul că şi-a arătat clar ura faţă de Charles. Da, l-a urât! Mi-a povestit că mariajul cu el a fost un iad încă din prima zi. Am fost uimit de toată sinceritatea sa.

Mi-a spus, de asemenea, că o interesează doar succesiunea la tron. Era convinsă de faptul că Charles nu poate face faţă acestei presiuni şi că William merită să fie următorul suveran”, a declarat Sir Max.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.