Sfaturi pentru Jador de la o vedetă care, cândva, era răsfățata televiziunilor

jadorsfaturi

După ce a ieșit din competiția televizată „Puterea Dragostei”, Jador a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele. Acesta a câștigat simpatia publicului fiind o persoană directă și sinceră, iar cu ajutorul muzicii, i-a făcut pe fani să se îndrăgostească de el.

Ultimele sale piese și colaborările cu alți artiști de top îl plasează pe Jador pe primul loc în trending-ul de pe YouTube. Una dintre cele mai cunoscute melodii este colaborarea cu Alex Velea și Lino Golden. Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, tânărul a rămas cu gândul la perioada în care participa la un show televizat.

Jador a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje de la „Puterea Dragostei”, dar și cel mai mai apreciat. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat ca Jador să revină în televiziune. 

Anunț făcut în vlog

Cântărețul a anunțat duminică într-un vlog postat pe canalul său de YouTube că în curând va fi difuzată o emisiune pe Antena Stars în care va fi prezentată viața lui de zi cu zi, de la lucruri obișnuite, personale, până la activitatea sa artistică și spectacole.

Momentan nu știe când va avea loc premiera emisiunii, dar artistul le promite urmăritorilor săi că vor avea loc evenimente interesante, prin intermediul cărora fanii îl vor cunoaște mai bine. Cântărețul le-a pregătit acestora numeroase momente pline de surprize ce vor fi difuzate în serialul mult așteptat, care cu siguranță va ridica punctul de rating al postului de televiziune.

Antenționare de la Adriana Bahmuțeanu

Se pare că nu toată lumea îl iubește pe Jador. Adriana Bahmuțeanu crede că banii și faima l-au schimbat mult pe concurentul de la ”Puterea Dragostei”. 

Vedeta îl sfătuiește pe Jador să revină cu picioarele pe pământ, deoarece succesul de care se bucură artistul nu va dura mult, în opinia ei, deoarece l-a obținut mult prea repede și la fel va și trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.