Soția lui Dinu Maxer a trecut prin clipe cumplite: ”Venele interne au început să sângereze. Am început să tremur”

sotie-dinu-maxer-clipe-cumplite

Soția lui Dinu Maxer le-a mărturisit fanilor săi prin ce clipe groaznice a trecut. Artista a detaliat trăirile intense de care a avut parte și le-a transmis un mesaj femeilor care s-au aflat în stadiul în care nu puteau rămâne însărcinate – să nu-și piardă speranța.

Deea Maxer, momente de panică. Artista a trecut prin clipe de groază

Deea Maxer și-a adus aminte de al doilea cel mai fericit moment din viața ei, atunci când a devenit mamă pentru a doua oară. Anul trecut, pe data de 18 octombrie, artista și-a strâns în brațe singura sa fiică. Mezina familiei a fost mult așteptată nu doar de părinți, ci și de fratele mai mare care este pur și simplu topit după ea. Aceasta a mulțumit universului pentru minunea făcută și pentru așteptarea de ani și ani de care a avut parte, dar pe care nu o regretă. Cântăreața a mărturisit că până și în timp ce scria mesajul lacrimile curgeau pe obraz și parcă simțea din nou bucuria de la prima întâlnire cu Maysa.

Din păcate, toți cei dragi vedetei și-au făcut griji atunci pentru ea. Dinu Maxer a declarat atunci pentru Click.ro faptul că a fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereme, moment în care chiar și acesta a început să tremure. Dinu a studiat medicina, dar a continuat să-și urmeze pasiunea ca artist, deci nu profesează. „Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile”, mărturisea atunci bărbatul.

sotie-dinu-maxer-clipe-cumplite
sotie-dinu-maxer-clipe-cumplite

„Plâng acum, copleșită de emoție”

„Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și că ai completat familia noastră. Ai fost dorită iar acum ești adorată! Fetița inimii mele, te iubește mami mult, frățiorul tău te-a chemat din stele și te adoră, iar tati e topit după zâmbetele și îmbrățișările tale dulci. Maysa mea, La mulți ani! Primul an din viața ta sper să fie doar o fărâmă din minunata viață ce te așteaptă să o trăiești cu bunătate, cu iubire, cu noroc și înțelepciune, cu mult curaj, iar noi să îți veghem pașii urcând pe treptele îndeplinirii dorințelor tale. Te iubesc! Vă iubesc! Sunt o mamă împlinită! Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem în travaliu. A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorul tău, întâlnirea cu tine. Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat”
Deea Maxer

sotie-dinu-maxer-clipe-cumplite
sotie-dinu-maxer-clipe-cumplite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.