Viața lui Tataee – ce face acum ”Tata Vlad”, omul care a adus gangsta rap-ul la putere în România

viata-lui-tataee

Numele real al lui Tataee sau Tata Vlad – cum mai este cunoscut, de la B.U.G. Mafia, este Vlad Irimia. Membrul trupei rap, s-a născut pe data de 17 octombrie 1976. Astăzi este ziua lui de naștere. El împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani. Ce face acum omul care a adus gangsta rap-ul la putere în România.

Ce face acum și care este viața lui Tataee sau Tata Vlad

Tataee s-a născut în Sebeș, județul Alba, situat în sudul Transilvaniei. El mai are și un frate și o soră mai mică, care locuiesc în București.

Primii săi ani de școală au fost în 1983. În anul 1995 a bsolvit Liceul Alexandru Ioan Cuza din București. Imediat după terminarea liceului, a lansat grupul B.U.G. Mafia. Până n anul 1998, Tata Vlad a jucat baschet, pentru o perioadă de 10 ani. L-a abandonat pentru a se putea concentra asupra muncii lui.

Viața lui Tata Vlad

De aproximativ 3 ani, Tataee locuiește în Barcelona, alături de familia sa, care este alcătuită din soția sa, pe nume Mona și cei trei copii ai lor. Artistul și-a schimbat viața radical, după ce a devenit tată. Cei doi au împreună doi băieți și o fată:

  • o fată pe nume Antonia Olga
  • un băiat pe nume Mihai
  • un băiat pe nume Cristian Vlad.

Ei locuiesc într-o casă, „în vârf de munte”. Această casă este refugiul său, centrul de creație în care face muzică așa cum îi place.

Artistul Tataee

Tataee este un rapper și producător muzical român. El este unul din fondatorii formației românești de muzică hip hop, B.U.G. Mafia.

El este considerat a fi cel care a pus bazele gangsta rap-ului românesc. Acest stil de muzică este apropiat versiunii americane, care este și versiunea originală. Această versiune este derivată din: funk, jazz sau muzcă electronică.

Cariera lui Tata Vlad

La începutul carierei sala, Tataee, a început ca artist solo. Alături de trupa sa de stil gangsta rap, B.U.G. Mafia, a făcut parte mai târziu. Din această trupă mai făceau parte încă doi membri:

  • Alin „Uzzi” Demeter
  • Dragoș „Caddilac” Vlad-Neagu.
viata-lui-tataee
viata-lui-tataee

Prin piesele lor, aceștia au popularizat prezența violenței fizice în stradă prin exprimările explicite în rap.

Tataee la B.U.G. Mafia

Primul album lansat de către Tataee, alături de trupa B.U.G. Mafia, a fost lansat în anul 1998. Aceștia au lucrat cu casa de discut CatMusic. Cu ajutorul acesteia, trupa a devenit una dintre cele mai bine vândute de pe piața românească. Totodată a fost și una dintre cele mai respectate trupe de hip hop din România.

Tataee a fost apreciat pentru schimbările la care a fost dispus, dar și pentru perfecționarea stilului muzical. Printre colaborările pe care le-a mai avut Tata Vlad, în cariera sa, se regăsesc artiști ca:

  • Akcent
  • Bitză
  • Andreea Antonescu
  • Cristina Spătar
  • Adriana Rusu.

Viața lui Tataee

În anul 2003 Tataee a avut, alături de trupa B.U.G. Mafia, succes cu albumul: Băieți buni. În perioada imediat următoare, Tata Vlad s-a axat pe producerea de muzică pentru diverși artiști. El și-a deschis ulterior, în anul 2004 și propria casă de discuri, intitulată: Legend Audio. În cadrul acesteia, Tataee avea rolul de producător de înregistrări și de music executive.

viata-lui-tataee
viata-lui-tataee

Acesta a avut în anu 2005 o colaborare cu artistul JerryCo. După ce au colaborat timp de 4 ani, în 2009 a lansat cântecul cu care a debutat. În anul 2010 a lansat alături de Legend Audio, primul lui album, intitulat: Orice e posibil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.