Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie în parte!

Află ce își rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste și citește horoscopul lunii ianuarie 2023, conform perfecte.ro.

Horoscop Berbec luna ianuarie 2023

Sectorul proiectelor pe termen lung, a relațiilor de prietenie și vieții sociale este activat din 3 ianuarie de intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, care este urmat de către Soare, din 20 ianuarie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din 21 ianuarie, din zodia Vărsător, care anunță noi etape în planul activităților exercitate de pe urma profesiei, în relațiile cu prietenii sau în planurile și proiectele pe termen lung.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului. Este posibil să apară evenimente, care să te oblige să găsești un echilibru între viața profesională și familie.

Marte, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, după o perioadă lungă de retrogradare prin zodia Gemeni, pe 12 ianuarie, urmat de către Mercur, planeta comunicării, care revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, prin zodia Capricorn. Așadar, lucrurile încep să se mai îndrepte și să simți că faci progrese în activitățile tale.

Pe 22 ianuarie are loc revenirea lui Uranus, planeta surprizelor, la mișcarea directă, prin sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă, semn că se va debloca sfera materială și încep să intre și bani în conturile tale, fără să mai ai parte de blocaje sau amânări.

Horoscop Taur luna ianuarie 2023

Sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului este activat de către Venus, guvernatoarea ta, în perioada 3-27 ianuarie și de Soare din 20 ianuarie, așa că ar trebui să încerci să te faci remarcată, pentru că această configurație astrală este favorabilă ascensiunii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 21 ianuarie, din zodia Vărsător, care anunță noi etape în planul carierei. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți setezi obiective profesionale.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul comunicării, învățării, interacțiunii cu ceilalți, informațiilor și modalității de a relaționa/comunica cu mediul înconjurător. Poți culege roadele unor demersuri privind obținerea unui atestat, să înveți lucruri noi, să duci o negociere în favoarea ta, să obții o bursă. Pe de altă parte, este posibil să apară și o criză de comunicare, în urma unor informații neverificate, așa că ai grijă și verifică înainte să declanșezi un conflict!

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, după o lungă perioadă de retrogradare, urmat de către Mercur, astrul comunicării, din 18 ianuarie. Așadar, s-ar putea să-ți clarifici situația financiară, dar și cea din planul sentimental. Fii pregătită pentru o schimbare de direcție în planul amoros!

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, respectiv prin casa personalității. Vei vedea mai clar direcția spre care trebuie să te îndrepți și vei lua mult mai ușor deciziile legate de viața personală și profesională.

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2023

Sectorul filosofiei de viață, principiilor și credințelor, călătoriilor, educației și perfecționării profesionale este activat de către Venus, micul benefic, care traversează zodia Vărsător în perioada 3-27 ianuarie. Soarele îl urmează din 20 ianuarie, timp de o lună, aducând energie în aceste domenii. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care-ți deschide etape noi în sistemul de valori, relațiile cu străinătatea și perfecționarea profesională.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă și alte activități extraprofesionale. Posibil să apară și o criză financiară, care să te oblige să faci niște schimbări în administrarea finanțelor sau poți culege roadele unor demersuri de astă vară.

Pe 12 ianuarie Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin casa personalității tale, după un drum lung în care ți-a testat rezistența, urmat de către Mercur, guvernatorul tău, care revine la mișcarea directă din 18 ianuarie. Așadar, urmează o perioadă în care vei simți că lucrurile încep să se miște și-n viața ta, însă dacă îți dorești să intri într-o relație, nu te grăbi, pentru că s-ar putea să faci niște greșeli!

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă, din 22 ianuarie, prin casa asociată frământărilor interioare, izolării și trecutului și acum poți clarifica niște situații. Cum Uranus guvernează casa principiilor și credințelor, în ultima decadă a lunii vei simți că îți reiei direcția și știi clar încotro vrei să ajungi.

Horoscop Rac luna ianuarie 2023

Sectorul financiar, asociat banilor și bunurilor provenite din alte surse decât salariile, banii deținuți cu partenerul, credintele, moștenirile, taxele și impozitele, este activat de către Venus, micul benefic în perioada 3-27 ianuarie și de Soare din 20 ianuarie. Așadar, urmează o perioadă în care vor intra sume de bani în conturile tale sau vei avea noroc/șansă să obții niște beneficii. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care-ți deschide noi etape în administrarea cât mai eficientă a finanțelor.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în casa personalității. Posibil să înregistrezi un succes, să închei o etapă și să începi alta. Și axa relațiilor este dinamizată, așa că s-ar putea să iasă la suprafață probleme mai vechi, pe care de abia acum să le rezolvi.

Pe 12 ianuarie Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin casa subconștientului, izolării și trecutului și după un traseu lung, de câteva luni, în care ai încercat să-ți faci un bilanț, acum vei știi direcția. Mercur, planeta comunicării, revine și el la mișcarea directă, din 18 ianuarie, semn că nu vei mai simți confuzie atunci când vrei să iei o decizie.

Uranus, planeta schimbărilor, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung, semn că vei reuși să faci progrese, vei vedea și rezultatele muncii tale în activitățile de pe urma exercitării profesiei. De asemenea, se poate debloca un proiect mai vechi.

Horoscop Leu luna ianuarie 2023

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este activat de către Venus, micul benefic, în perioada 3-27 ianuarie și de Soare, începând cu 20 ianuarie. Așadar, urmează o perioadă favorabilă în planul relațional, rezolvării unor situații încurcate, dacă au fost probleme, dar și dacă ești singură, prin venirea unor oportunități relaționale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care anunță etape noi în planul relațional.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Pentru că are o încărcătură astrală puternică, fenomenul astral poate aduce schimbări la locul de muncă, să te oblige să faci modificări în progamul și sarcinile curente. De asemenea, se activează sectorul frământărilor profunde, așa că este posibil să-ți faci un bilanț. În ce privește sănătatea, ar trebui să ai mai multă grijă, pentru că se pot acutiza niște probleme.

Pe 12 ianuarie Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor de viitor, urmat de către Mercur, planeta comunicării, care revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, prin casa muncii, așa că lucrurile încep să se îndrepte în activitățile socio-profesionale.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul profesional și va debloca unele proiecte profecionale, iar schimbările care vor avea loc, vor fi de bun augur pe termen lung.

Horoscop Fecioară luna ianuarie 2023

Sectorul muncii, activităților profesionale, sarcinilor, programului de lucru, rutinei zilnice și sănătății primește tranzitul lui Venus, micul benefic, în perioada 3-27 ianuarie. Va fi urmat de către Soare din 20 ianuarie, care va aduce energie acestor domenii. Starea de sănătate se poate îmbunătăți, la serviciu lucrurile par să meargă într-o direcție bună, ai ajutorul colegilor și chiar poți primi și niște oferte noi. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care anunță noi începuturi la locul de muncă, dar și privind starea sănătății, prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. De asemenea, se activează și axa sentimentală, iar configurația astrală poate aduce surprize neașteptate, prin intermediul prietenilor, al celor cu care desfășori activități extraprofesionale. Dacă ești singură, îți poți cunoaște viitorul partener prin intermediul unui apropiat.

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă prin casa carierei, urmat de către Mercur, guvernatorul tău, care revine la mișcarea directă din 18 ianuarie. Așadar, lucrurile par să se așeze mult mai bine și-n planul sentimental, odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, dar și-n planul profesional.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, prin sectorul principiilor, filosofiei de viață, perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor și relațiilor cu persoane din străinătate. Prin urmare, vei vedea mult mai clar direcția profesională, relația cu cineva din străinătate sau faptul că realizezi că ai nevoie de perfecționare profesională, dacă vrei să avansezi în carieră.

Horoscop Balanță luna ianuarie 2023

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor, pasiunilor și valorificării unii talent este activat de tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, în perioada 3-27 ianuarie, prin zodia Vărsător. Va fi urmat de către Soarele, din 20 ianuarie, care vine cu energie în planul sentimental. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care anunță noi etape în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau privind valorificarea unei pasiuni.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu străinătatea/instituții sau persoane cu autoritate, privind relațiile cu șefii. S-ar putea să apară niște schimbări la nivelul firmei în care lucrezi, dar și-n statutul tău. Fii pregătită pentru o schimbare de direcție!

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, după o perioadă lungă, în care a răscolit principiile și credințele, relațiile cu străinătatea și deciziile privind perfecționarea profesională. Va fi urmat de către Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, după ce te-a ajutat să-ți reevaluezi relațiile de familie.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alți terți, ai banilor proveniți din credite sau alte surse. S-ar putea să urmeze o perioadă, în care să rezolvi un context financiar. De asemenea, și planul intim se poate îmbunătății și relația de cuplu, dacă ești mai deschisă și-ți dorești o relație profundă.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2023

Sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții este activat în perioada 3-27 ianuarie de tranzitul lui Venus, micul benefic. Va fi urmat de către Soare, din 20 ianuarie, care vine cu energie și determinare să rezolvi anumite chestiuni familiale și locative. Posibil să vrei să-ți înfrumusețezi spațiul de locuit și să începi o reamenajare. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care deschide noi etape în planul vieții familiale.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul educațional, al schimburilor de experiență profesională, planurilor personale de viață, călătoriilor și filosofiei de viață. Este un moment de încărcătură astrală, care poate scoate la suprafață unele nemulțumiri ale tale, cu scopul de a le rezolva.

Pe 12 ianuarie, Marte, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă după o perioadă lungă de timp, în care a răscolit sectorul intereselor financiare și intimității. Va fi urmat de către Mercur, astrul comunicării, care revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, dupa ce te-a ajutat într-o negociere, reluarea unui proiect, a unor cursuri, susținerea unor examene, dar și interacționarea cu ceilalți. De asemenea, ai învățat să comunici și să spui lucrurilor pe nume, deschis, pentru a le putea rezolva mult mai ușor.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă, din 22 ianuarie, prin zodia Taur, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, unde situația începe să reintre în normal și să simți că faci progrese.

Horoscop Săgetător luna ianuarie 2023

Sectorul comunicării, învățării, informațiilor, interacționării cu ceilalți, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele va fi dinamizat în perioada 3-27 ianuarie de tranzitul lui Venus prin zodia Vărstor. Va fi urmat de către Soare, din 20 ianuarie, care aduce energie și determinare în toate procesele de comunicare și negociere. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care anunță noi etape în aceste domenii de viață.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul intereselor materiale, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu, a creditelor, impozitelor, dar și intimității. Fenomenul astral poate aduce o criză într-un context financiar sau intim și va fi nevoie să gestionezi cât mai bine situația apărută neașteptat. Posibil să fie nevoie să faci niște schimbări în administrarea banilor și să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli.

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin casa relațiilor, după o perioadă mai lungă de timp, în care te-a obligat să-ți revizuiești planurile relaționale sau profesionale. Mercur, astrul comunicării, revine și el la mișcare directă, din 18 ianuarie, prin sectorul financiar, și nu mai aduce blocaje sau amânări în încasarea banilor.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, pe sectorul muncii și sănătății, unde lucrurile ar putea să se schimbe în bine și să începi să vezi rezultate în urma muncii depuse. Și în planul sănătății s-ar putea să observi o îmbunătățire.

Horoscop Capricorn luna ianuarie 2023

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale este activat de tranzitul lui Venus, micul benefic, în perioada 3-27 ianuarie. Vei avea parte de mici sume de bani, șanse și oportunități de a-ți suplimenta veniturilor. În ajutorul lui Venus vine și Soarele din 20 ianuarie și aduce energie și determinare să-ți mărești veniturile. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care deschide noi etape în planul financiar, printr-o mai bună administrare a banilor pe care îi câștigi.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se perfectează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, unde este posibil să apară o criză în cuplu sau într-o colaborare, să fie necesar să rezolvi anumite aspecte ale relației de cuplu sau în relația cu cei cu care desfășori activități.

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin zodia Gemeni, respectiv în sectorul muncii, unde ai adus o revizuire a planurilor și activităților profesionale. Și Mercur revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, prin casa personalității. Prin urmare, lucrurile reintră în normal în viața ta și nu vei mai simți că au loc amânări, blocaje, neînțelegeri sau conflicte.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, respectiv prin sfera sentimentală. Viața afectivă se îmbunătățește, iar dacă ești părinte, reușești să te înțelegi mai bine cu copiii. De asemenea, te gândești la o variantă în care să-ți foloșești abilitățile pentru a-ți suplimenta veniturile.

Horoscop Vărsător luna ianuarie 2023

Sectorul personalității primește tranzitul lui Venus, micul benefic, în perioada 3-27 ianuarie și va fi urmat de către Soare, care vine cu energie, determinare și optimism, din 20 ianuarie. Soarele și Venus îți vor aduce bună dispoziție și energie să demarezi planuri de viitor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din Vărsător, din 21 ianuarie, care anunță noi începuturi în planul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care ești invitată să-ți setezi obiective.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul muncii și sănătății și poate scoate la suprafață unele probleme, care necesită rezolvare. De asemenea s-ar putea încheia o etapă profesională sau să culegi roadele unei activități profesionale, să începi o activitate pe cont propriu sau în urma unor interviuri să primești un post mai bun.

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin casa sentimentală, după o perioadă lungă în care a răscolit sfera amoroasă. Și Mercur, revine la mișcarea directă din 18 ianuarie, prin sectorul frământărilor interioare și va ajuta la limpezirea minții. Vei avea claritate în gândire și luarea deciziilor.

Uranus, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, semn că lucrurile reintră în normal în sectorul vieții de familie și te îndrepți spre o direcție bună. Relațiile cu părinții sau cu unii dintre membrii familiei s-ar putea îmbunătăți, dacă vei știi cum să comunici și să relaționezi.

Horoscop Pești luna ianuarie 2023

Sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului este activat de prezenta lui Venus în perioada 3-27 ianuarie, în zodia Vărsător. S-ar putea să fie nevoie să-ți reevaluezi situația sentimentală, relațiile cu partenerul sau cu persoane din trecut. Dialogul cu cineva din anturaj ar putea să te ajute să vezi unde ai greșit într-o chestiune de familie sau sentimentală. Și Soarele intră în Vărsător, pe 20 ianuarie, și s-ar putea să nu ai energie și să-ți dorești să stai mai mult izolată. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 21 ianuarie, care te invită la un bilanț personal.

Pe 7 ianuarie are loc Luna Plină din zodia Rac, care se formează în sectorul sentimental, în casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și pasiunilor. Posibil să apară o criză în sfera afectivă, să se încheie o etapă sau poate culegi roadele unor demersuri, a unor declarații. Numai de tine depinde cum va evolua o situație.

Pe 12 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, revine la mișcarea directă, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa familiei, unde a răvășit puțin viața de familie și relațiile cu membrii ei. Și Mercur, planeta comunicării, revine la mișcare directă din 18 ianuarie, prin casa planurilor de viitor, semn că acum vei vedea progrese într-un proiect sau într-o relație de prietenie.

Uranus, planeta imprevizibilului, revine la mișcarea directă din 22 ianuarie, prin zodia Taur, respectiv prin casa comunicării și interacționării cu ceilalți, învățării, negocierilor, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Vei avea o gândire mai clară și vei comunica mult mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.