Arnold Schwarzenegger în culmea fericirii. Are un nou statut!

arnoldfericitstatut

Arnold Schwarzenegger are acum un nou statut: a devenit bunic! Katherine, fiica lui cea mare, a născut, veștile fiind confirmate de către fratele acesteia.

În urmă cu o săptămână mașina fratelui lui Katherine s fost fotografiată la spitalul din Santa Monica, California. Patrick Schwarzenegger a mărturisit că sora lui a devenit mămică, însă, nu a oferit alte detalii despre nașterea bebelușului. „Ei sunt foarte bine, tocmai ce i-am cumpărat un cadou”, a declarat acesta.

În luna aprilie, Katherine Schwarzenegger a fost surprinsă de către paparazzi în timpul unei plimbări. Aceasta se relaxa alături de mama ei, iar oamenii presei au remarcat sarcina.

Arnold Schwarzenegger, nerăbdător să obțină titlul de bunic

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger declara fericit că abia așteapta să devină bunic.

„Chiar e o veste încântătoare că fiica mea, Katherine, urmează să aibă un copil. Abia aștept să mă pot juca, fie cu ea, fie cu el, nu contează ce va fi până la urmă, să ne distrăm împreună. Cred că e o experiență unică”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon.

arnoldfericitstatut

„Chris și Katherine sunt extrem de fericiți că urmează să devină părinți. Pentru ei este foarte important că urmează să aibă un copil, iar când au aflat vestea, au fost foarte bucuroși. Katherine a fost ocupată cu promovarea noii ei cărți, dar acum are timp să stea acasă și să se pregătească de venirea pe lume a copilului ei. Chris este foarte nerăbdător”, a declarat o sursă cu câteva luni în urmă, pentru Entertainment Tonight.

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au început să se întâlnească în vara anului 2018, cei doi făcând publică relația în decembrie 2018. În ianuarie 2019 au anunțat că s-au logodit.

arnoldfericitstatut

Cei doi s-au căsătorit pe data de 8 iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse. Evenimentul a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.