Câți copii are Viorel Cataramă. Omul de afaceri a fost căsătorit de două ori

Câți copii are Viorel Cataramă? Omul de afaceri este în prezent căsătorit cu Adina Alberts, însă a mai avut relații în trecut.

Viorel Cataramă formează în prezent o relație cu Adina Alberts, celebrul medic estetician. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și s-au căsătorit în anul 2023, însă înainte de doctoriță, politicianul a mai avut relații din care au rezultat și alți copii.

Iată câți copii are Viorel Cataramă!

Câți copii are Viorel Catarama

Viorel Cataramă este un om de afaceri și politician de succes. Bărbatul este căsătorit cu medicul estetician, Adina Alberts, de 10 ani, iar din rosul iubirii lor a rezultat o fiică, Briana Maria, care s-a născut în ziua Sfintei Maria, chiar pe 15 august 2015.

Înainte de a se căsători cu Adina Alberts, Viorel Cataramă a format un cuplu cu fotomodelul Adela Surugiu.

În urma poveștii lor de iubire a rezultat o băiat, care în prezent are vârsta de 23 de ani.Deși toată lumea credea că omul de afaceri se va căsători cu Adela Surugiu, cei doi au decis să pună punct relației și au luat-o pe drumuri diferite, singurul lucru care îi mai ține legați fiind fiul lor.

De asemenea, politicianul mai are două fete, provenite dintr-o căsnicie anterioară.

Astfel, Viorel Cataramă are 4 copii în total. Băiatul cel mare, Ștefan, rezultat din relația cu Adela Surugiu, două fete provenite din căsătoria anterioară și micuța Briana.

Cine este Viorel Cataramă

Viorel Cataramă, în vârstă de 68 de ani, s-a născut la Bacău, în data de 31 ianuarie 1955. În primii ani după terminarea facultății, omul de afaceri a lucrat ca economist și șef de serviciu la Întreprinderea de Casete Radio și TV din București.

Apoi, în 1984, a fost angajat ca economist la Tehnoforestexport. În 1987, a fost numit Director pentru Europa de Est al firmei BELCO- Belgia la Camera de Comerț și Industrie a României.

Viorel Cataramă are o carieră politică diversă și a ocupat mai multe funcții și poziții în cadrul Partidului Național Liberal (PNL) și al altor organizații. În anul 2018, când a decis să părăsească PNL, Viorel Cataramă a pus bazele propriului partid, numit Dreapta Liberă – DL – în 2019.

În anul 1990, Viorel Cataramă a înființat Societatea de Cultură și de Presă “Viitorul Românesc”. Această societate a fost responsabilă de editarea a două cotidiene, “Viitorul Românesc” și “Ora”, precum și a unui săptămânal de cultură numit “Timpul”, publicat în Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.