„Mă duc acasă. Îmi vine să plâng” Vlăduța Lupău și-a lăsat soțul și fiul pe aeroportul din Franța și s-a urcat în avion! A făcut tot ce i-a stat în putință pentru a nu-și dezamăgi fanii

Vlăduța Lupău a trecut prin multe peripeții în ultimele ore, ținând să împărtășească totul cu fanii de pe internet.

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

De asemenea, cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu admiratorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că Vlăduța le-a povestit fanilor de pe internet peripețiile prin care a trecut, la întoarcerea din vacanța din Paris, acolo unde a mers alături de soțul ei, Adi Rus, și fiul lor, Iair.

Din păcate, însă, momente de familie s-au încheiat brusc, lăsându-i pe amândoi cu un gust amar. Artista a fost nevoită să susțină în urmă cu câteva ore un concert, dar din cauza grevelor care au loc în Franța, aceasta a trebuit să cumpere mai multe bilete de avion, pentru a se asigura că reușește să se îmbarce într-o aeronavă și să ajungă să-și onoreze contractul.

A fost o cursă contracronometru pentru vedetă, căci a fost la un pas să rămână „blocată” în Franța.

„Am ajuns în avion. Mă duc acasă. Îmi vine să plâng efectiv, mai ales că n-ai nicio vină și n-ai ce să faci. I-am lăsat pe Adi și pe Iair și pe toți aici. Vai, nu știu cum o să fie, nu știu cum o să vină, este horror.

Disney, n-ai meritat treaba asta pentru nimic.”, a transmis Vlăduța Lupău, pe pagina personală de Instagram.

Artista a scos mulți bani din buzunar, din cauza ”peripețiilor” prin care a trecut

Din fericire, aceasta a reușit să se urce în avion și a ajuns și la timp la eveniment, dar ”peripețiile” au costat-o scump pe artistă, căci a fost nevoită să scoată o sumă consistentă de bani din buzunar, pentru a-și onora contractul.

De asemenea, pentru urmăritorii ei, cântăreața a mai ținut să precizeze că face orice efort, de fiecare dată, pentru a-și îndeplini datoria față de public. Într-un final, însă, totul s-a terminat cu bine, ajungând ulterior în țară și Adi Rus, alături de fiul lor, Iair.

„Viața de artist. Pentru datoria mea față de publicul care mă așteaptă diseară am făcut tot efortul.

– de a veni spre țară singură

– 3 rânduri de bilete de avion cumpărate și pierdute

– i-am lăsat pe ai mei să vină cu un zbor care avea o escală cu multe ore

– și un efor financiar care presupune un MINUS mare (asta ca să nu ziceți că sigur am făcut toate astea pentru bani)”, a mai precizat, ulterior, Vlăduța Lupău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.