„Tot proastă ești” Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat și a răbufnit pe rețelele de socializare! Diva este foc și pară

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu nu ratează nicio ocazie să-și țină fanii la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, iar diva face acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că Bianca Drăgușanu dorit ca fanii ei să știe că cineva a cam supărat-o, căci aceasta a distribuit un mesaj tranșant pe contul personal de Instagram, care pare că vizează o persoană anume, însă aceasta nu le-a spus urmăritorilor și despre cine este vorba, distribuind mesajul, fără a da însă un nume.

„Ești cea mai bună versiune a ta și tot proastă ești”, este mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a distribuit, pe pagina personală de Instagram.

Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a vorbit despre dorința sa de a deveni mamă pentru a doua oară, diva având deja o fetiță, pe Sofia, din căsnicia cu Victor Slav.

Blondina a explicat, însă, că nu pune presiune pe ea când vine vorba despre acest aspect, dar dacă divinitatea va decide să-i ofere un al doilea copil, vedeta a mărturisit că îl va primi cu brațele deschise.

„Iubesc foarte mult copiii, dacă Dumnezeu o să se vrea să se întâmple asta, de ce nu? Am tot ce îmi trebuie, cu siguranță o să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare.

Dacă se va întâmpla asta, la un moment dat o să vedeți, o să știți, deși cu Sofia am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni. De ce nu? Dacă vrea Dumnezeu să se întâmple!”,  a explicat Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp, pentru  Unica.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.