Cum s-a schimbat viața Oanei Monea după ce a fost ispită la Insula Iubirii în sezonul trecut. Anul acesta a repetat această experiență

Oana Monea, ispită din nou la Insula Iubirii 2023. Tânăra repetă experiența de anul trecut.

Oana Monea este una dintre cele 10 ispite de la Insula Iubirii 2023. Tânăra repetă experiența de anul trecut și vine cu forțe proaspete în cel mai nou sezon al emisiunii.

Iată cum i s-a schimbat viața ispitei de anul trecut!

Transformarea Oanei Monea după aventura de la Insula Iubirii de anul trecut

Oana Monea are vârsta de 33 de ani și este absolventa Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București. Ispita de la Insula Iubirii 2023 este familiarizată cu formatul emisiunii, întrucât a mai participat și anul trecut.

Ispita feminină de la Insula Iubirii 2023 se mândrește cu o viață profesională de succes, aceasta deținând un salon de înfrumusețare în Capitală, dar și un magazin online care îi ocupă mare parte din timpul său.

Fiind deja la a doua experiență Insula Iubirii, ispita știe exact ce trebuie să facă și cum să își joace cărțile pentru a demasca adevărata față a bărbaților aflați într-o relație. Oana Monea a câștigat simpatia telespectatorilor în sezonul precedent Insula Iubirii și mulți fani i-au transmis mesaje frumoase și i-au spus că a știut cum să se facă plăcută, dar și cum să atragă atenția concurenților.

De asemenea, participarea la sezonul 7 Insula Iubirii i -a adus Oanei Monea popularitatea, tânăra fiind acum recunoscută pe stradă și îndrăgită de multă lume. Ispita se consideră cea mai apreciată și iubită femeie din sezonul trecută, asta după ce a realizat o statistic și a observat că a acumulat cele mai multe like-uri și urmăriri pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, au fost și lucruri care au deranjat-o la caracterul său de la Insula Iubirii 2022, acelea fiind sensibilitatea și emoția.

Oana Monea își dorește să fie mai curioasă în noul sezon și să afle mai multe informații despre bărbații cu care va interacționa de această dată. Motivația sa este să demonstreze că este mai bună și mai asumată decât anul trecut.

De ce a ales Oana Monea să repete experiența de la Insula Iubirii 2023

5 cupluri au acceptat provocarea Insula Iubirii 2023 pentru a-și pune la testare fidelitatea și încrederea. Printre ispitele din noul sezon al emisiunii se numără și Oana Monea, o tânără care își dorește să arate adevărata față a iubirii și să ajute concurenții să obțină toate răspunsurile relației lor.

Oana Monea este pregătită să scoată la iveală toate instrumentele cu care va lupta în emisiune și este gata să lase la o parte sensibilitatea și emoția, care i-au fost impedimente în sezonul trecut. Tânăra își dorește să pună în prim plan armele seducției și să conducă spre ispită toți bărbații concurenți de la Insula Iubirii.

Asemenea sezonului trecut, ispita feminină este pregătită să scoată la suprafață cele mai profunde emoții ale bărbaților care au venit să se supună testului suprem. Oana Monea va pătrunde în mintea bărbaților și le va demasca încrederea și fidelitatea în fața partenerelor lor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.