Naomi Campbell, mamă pentru a doua oară, la 53 de ani! Vedeta internațională a ținut totul ascuns

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 53 de ani. Vedeta a adus pe lume un băiețel.

Joi, 29 iunie, Naomi Campbell a făcut un anunț neașteptat pe pagina personală de Instagram, spunându-le tuturor că a devenit mamă pentru a doua oară, de această dată de băiat. Vestea i-a surprins pe toți cei ce o îndrăgesc și o apreciază, asta pentru că vedeta internațională a ținut totul ascuns.

„Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit Babyboy.  #mumoftwo .  Nu este niciodată prea târziu să devii mamă”,  a scris Naomi Campbell, pe pagina personală de Instagram.

Reamintim că, Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima dată în anul 2021, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa.

În anul 2017, Naomi spunea că dorința de a avea un copil este din ce în ce mai mare

În anul 2017, Naomi Campbell le povestea fanilor că se gândește să devină mamă, însă de la declarațiile sale de atunci și până când fiica ei a venit pe lume, a durat nici mai mult, nici mai puțin de 4 ani, căci fetița ei s-a născut în anul 2021.

„Mă gândesc tot timpul să am copii. Dar acum, aşa cum este acum ştiinţa, pot să fac asta când vreau”spunea Naomi Campbell, în anul 2017.

Totuși, de precizat este că, deși a vorbit în nenumărate rânduri despre fiica ei, vedeta internațională nu a precizat niciodată dacă micuța ei a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, iar la momentul respectiv, nu puțini au fost cei care au acuzat-o pe celebritatea de peste hotare că fetița ei este adoptată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.