”Poate că a avut motive să-l părăsească” Declarațiile neașteptate ale Elenei Merișoreanu, după zvonurile divorțului dintre Cătălin Bordea și Livia! Nu s-a abținut o clipă să vorbească despre asta

Elena Merișoreanu a vorbit despre presupusul divorț dintre Cătălin Bordea și soția lui, Livia.

Elena Merișoreanu este iubită și apreciată de mulți români, iar vedeta este cunoscută drept o persoană extrem de sinceră, care nu se dă niciodată înlături să-și spună părerea despre cineva sau ceva, de fiecare dată când are ocazia.

Așa s-a întâmplat și recent, căci fără a sta pe gânduri, interpreta de muzică populară a făcut o serie de declarații despre subiectul momentului, respectiv presupusul divorț dintre Cătălin Bordea și soția lui, Livia.

Pe această cale, însă, Elena Merișoreanu a dorit să-i ofere și un sfat comediantului, mai precis să-și vadă în continuare de viața sa, să trăiască din plin orice moment și, nu în ultimul rând, să aibă grijă la persoana pe care o alege să-i stea alături, pe viitor.

Mare păcat! L-a părăsit și tatăl lui, în autobuz, când era mic, acum l-a părăsit și soția, Doamne ferește, poate că are o karmă a abandonului! Să îi dea Dumnezeu putere și să meargă înainte! Doar nu o să stea acum să jelească toată viața că l-a lăsat nevasta.

E un actor foarte talentat, e băiat bun, frumos, găsește el pe alta, dar îl sfătuiesc ca, pe viitor, la următoarea, să caște ochii mari! Înseamnă că ei nu și-au acceptat niște treburi împreună, păcat, trebuie să fie toleranți, nu poți să fii numai bine. Nu știm niciodată, stai o viață cu un om, nu știi ce e între ei. Să le dea Dumnezeu înțelepciune! Poate că a avut motive să-l părăsească.

Când formezi un cuplu trebuie să-ți asumi tot!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Impact.ro.

Ce spun apropiații cuplului despre ceea ce s-ar întâmpla, de fapt, între cei doi

Recent, declarații despre acest subiect au făcut chiar surse din anturajul celor doi, care spun că, de fapt, în prezent, Cătălin și Livia ar fi despărțiți.

Aceștia mai spun că, motivul separării ar fi faptul că femeia nu mai are sentimente puternice pentru cel ce i-a fost partener timp de 11 ai, în timp ce comediantul ar suferi enorm din cauza acestei situații.

„A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta.”, a spus un apropiat al lui Cătălin Bordea, potrivit  Cancan.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.