Cum au ajuns să arate fostele soții ale lui Donald Trump. Una dintre ele l-a înșelat cu bodyguardul

foste-sotii-donald-trump

Cum au ajuns să arate fostele soții ale lui Trump

Despre viaţa amoroasă a magnatului imobiliar înainte de Melania nu se cunosc foarte multe detalii. Dacă mariajul cu Prima Doamnă a fost unul extrem de mediatizat, lucrurile au stat cu totul altfel cu celelalte două căsnicii din care acesta are patru copii. Cu doar două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, viaţa personală a lui Donald Trump este adusă, din nou, în prim plan.

Prima soţie a preşedintelui american a fost Ivana, cea care i-a furat inima afaceristului la mijlocul anilor ’70. De origine ceho-slovacă, aceasta a fost sportivă de performanţă – a practicat ski, ca mai târziu să ajungă model. S-au căsătorit  pe 7 aprilie 1977, iar evenimentul a fost unul plin de fast şi lux. Împreună, aceştia au trei copii: Donald Jr, Ivanka și Eric. În vârstă de 71 de ani, Ivana a fost şi partenera de afaceri cu soţul ei. Mai exact, supraveghea toate lucrările de decorare pentru hotelurile Trump.

”A muncit din greu la asta, chiar dacă își făcea apariția pe șantier îmbrăcată într-un costum Thierry Mugler din lână albă și pantofi Dior bej”, scriau cei de la Vanity Fair, în 1990.

foste-sotii-donald-trump
foste-sotii-donald-trump

În 1992, cei doi divorţează iar Ivana obţine 14 milioane de dolari și numeroase proprietăți imobiliare.

“Când oamenii întreabă, spun că în spatele oricărei femei de succes este un bărbat șocat. Donald mi-a dat o șansă. Am venit în America și eram săracă. Aveam gusturi bune, așa că am devenit responsabilă de design interior”, declara Ivana, în urmă cu patru ani.

Marla Maples, cea de-a doua soţie a lui Donald Trump

Imediat după divorţul de Ivana, Trump recunoaşte că a avut o relaţie în afara căsniciei cu fosta soţie. Vinovată a fost Marla Maples care îl convinge, un an mai târziu, să se căsătorească pentru a doua oară. Tot în 1993, se naşte Tifanny, însă părinţii fetiţei divorţează după doar trei ani de mariaj. Copilul este crescut de mama sa, la Los Angeles şi a absolvit, de curând, Facultatea de Drept din cadrul Universității Georgetown.

foste-sotii-donald-trump
foste-sotii-donald-trump

“Felicitări fiicei mele, Tiffany, care a absolvit Dreptul la Georgetown. Un student grozav, o școală grozavă. Chiar aveam nevoie de un avocat în familie. Sunt mândru de tine, Tiff!”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în luna mai.

Se pare că motivul divorţului de Marla ar fi fost o aventură avută de aceasta cu una dintre gărzile de corp ale lui Trump.

În vârstă de 50 de ani, Melania este cea de-a treia soţie a preşedintelui american. Cei doi sunt căsătoriţi din 2005 şi au împreună un băiat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dragă cititorule, pregătim un SUPER-CONCURS cu premii de MII DE LEI! Lasăți adresa de email aici pentru detaliile concursului.